Dr Geert Vermeersch
Wervilvorth
Wervilvorth
 
Telefoonnummer
Faxnummer         

geert.vermeersch@wervilvorth.be

Stationlei 72 / 9
1800 Vilvoorde
: +32 (0)2.300.78.80
: +32 (0)2.300.78.81
Openbaar vervoer:

De praktijk is zeer vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Met de trein of de bus reist U tot aan het station van Vilvoorde. De Stationlei vertrekt van aan het station richting centrum van Vilvoorde. De praktijk is aan de linker kant gelegen op 150 m van het station, net voor de ingang van het Hanssenspark.
Met de wagen:

Vanaf E19
:
U neemt afrit 12: Cargovil. Volg de luchthavenlaan richting Vilvoorde centrum. Bij de 2 ronde punten blijft U de luchthavenlaan (N211) volgen, tot het viaduct van de spoorwegen. Aan deze rode lichten gaat U links richting van het station. Aan het ronde punt van het station neemt u de 2 de afslag. De praktijk is 150 m verder aan uw linker kant.

Vanaf Woluwelaan:
U blijft de Woluwelaan volgen tot aan het ronde punt (met het kunstwerk “de vuist”). Neem de afslag richting centrum/station. Bij volgende rond punt blijft u de luchthavenlaan (N211) volgen, tot het viaduct van de spoorwegen. Aan deze rode lichten gaat U links richting van het station. Aan het ronde punt van het station neemt u de 2 de afslag. De praktijk is 150 m verder aan uw linker kant. 

Vanuit Grimbergen:
U gaat over het kanaal via de Vuurkruisenlaan. U blijft de N211 volgen op de ronde punten van het Portaelsplein en Heldenplein en komt zo op de Stationlei. De praktijk bevind zich op 400 m op uw rechter kant, net voorbij de ingang van het Hanssenpark.
Designed by : TH